ouhh . kutuk aku . haa, kau baca nie pulaa!

Aku mahu membalas laa nie kan . Haa . Cerita ape laa agaknye yea . Sila laa membaca .
Hemm, aku nak story pasal kawan tersayang laa nie kan. Nak tahu, kat skolaa si budakk chomel nie ramai sangat peminat . Ramai laa . Susaa sangat nak kira nya. Bhaha . Okeoke . Aku bagitahu kauorang sape orang nya yea . Yang fanatik gila dengan budak chomel nie just seorang sajee . The only one indian boy . Haha! Rutiradevan . Atau lebih dikenali dengan panggilan manja nya, papa tira and mama ziqa. Huh . T.O.L.O.N.G! bhaha . Sangat sweet laa . Tiap tiap hari, HAZIQAH . HAZIQAH. HAZIQAH. Aku dengar pun dah bosan, apa lagi si budak chomel nie . Haha .Ha . Lagi satu . 'papa tira' nie kate, he like haziqah too much. Eh goli laa aku dengar . Ahh sudaa .


Yang chomel : eyra esyan

1 comment:

  1. apesal kau pundek sangat eyra ? malu tau I . hahaha

    ReplyDelete